Alle Vakgarages zijn Groen Gedaan!

Als eerste keten is Vakgarage erkend duurzaam. Stichting Duurzaam Repareren, dat hiervoor onlangs het label herdoopte tot Groen Gedaan!, heeft alle vestigingen van Vakgarage erkend als zijnde duurzaam.

De Vakgarages hebben de afgelopen maanden audits doorlopen. Op basis hiervan mocht Ferry Smith, voorzitter van het college van deskundigen van de stichting Duurzaam Repareren het groepscertificaat overhandigen aan voorzitter Vishal aan Durgaram van de stichting Vakgarage. Smith: “Duurzame mobiliteit is een consumentenbelang en alleen mogelijk als er ook duurzame garages en autobedrijven beschikbaar zijn. Dat Vakgarage dit doet door het aansluiten bij de stichting Duurzaam Repareren is volgens ons een goede keuze. De stichting is een initiatief van de ANWB, verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners en daarmee het grootste onafhankelijke duurzaamheidskeurmerk in de Benelux.”

Midden in de samenleving

Vishal Durgaram over het belang van het duurzaamheidslabel: “Er zijn grote veranderingen in de automotive en als je daar op inspeelt, zijn het kansen in plaats van bedreigingen. Zo spelen wij in op de elektrificatie van het wagenpark, private lease, nieuwe toetreders tot de automotive markt en natuurlijk ook de vraag om duurzaamheid. De scholierenprotesten maken duidelijk dat de samenleving het niet meer accepteert als je niet bijdraagt aan een beter milieu en samenleving. En, de Vakgarages staan midden in die samenleving. Hiernaast hebben wij het altijd belangrijk gevonden om te garanderen dat Vakgarage staat voor een goed en betrouwbaar garagebedrijf. Dit doen wij door ons kwaliteitssysteem, het Vakplan, waarvan het certificaat Groen Gedaan! van de stichting Duurzaam Repareren nu een vast onderdeel is.”  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters