Ben Bakker Auto’s bij formule Carxpert

Autobedrijf Ben Bakker Auto’s uit Emmen voert per 1 januari de garageformule Carxpert. De nieuwe toetreder is aangesteld door Groupauto-grossierlid G.E.A. uit Emmen.

Daarmee is 2019 goed begonnen voor de formule. Eerder meldde Carxpert de komst van Station Nieuwegein, Autobedrijf De Groot & Kapteijn en Autoservice Wiegbrug.

Technische trainingen

Eigenaar Ben Bakker noemt de technische trainingen voor monteurs als een argument om zich aan te sluiten. “Ook kunnen we via Carxpert onze klanten voorzien van gratis, 24/7 mobiliteitsservice bij pech door heel Europa.” Bakker wijst verder op de beschikbare marketingmaterialen en de Carxpert-app voor de klanten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †