CarProf ook in België

Brezan, dat in België nog gewoon Brezan heet en onderdeel is van Alliance Automotive Group Benelux, brengt de garageformule CarProf ook in België op de markt. De garageformule heeft in Nederland al meer dan honderd leden en heeft inmiddels de eerste twee autobedrijven in België aangesloten: CarProf Van Twembeke uit Brakel en CarProf Vijverman uit Denderhoutem.

Bjorn Van Cauwenberghe is formulemanager van CarProf in België: “We hebben bij het opzetten van CarProf in België bekeken welke (bestaande) elementen van de CarProf-formule in Nederland goed aansluiten bij de behoefte en wensen van de Belgische autobedrijven. Waar nodig hebben we onderdelen aangepast die specifiek alleen voor de Belgische markt van toepassing zijn. Dit in combinatie met de beschikbare knowhow en ondersteuning van CarProf, wordt er zo actief gewerkt aan het verhogen van rentabiliteit en productiviteit van het autobedrijf in België.”

Diensten

Net als in Nederland kunnen de CarProf-bedrijven in België rekenen op een een breed pakket aan services, waaronder 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon, Europese pechhulp en een volledig assortiment in A-merkonderdelen. Daarnaast ondersteunt CarProf in het verbeteren van het rendement van het autobedrijf, zijn er opleidingen beschikbaar en kunnen autobedrijven gebruikmaken van de technische helpdesk via Tech360.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *