Drie nieuwe Vakgarages, teller nu op 328

Vakgarage breidt met ingang van 1 oktober uit met drie deelnemers, gevestigd in de provincies Gelderland, Drenthe en Zuid-Holland. Met hun toetreding komt de formule volgens Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage, op 328.

De nieuwkomer in Gelderland is Vakgarage Tip (foto), gevestigd in Elst. Het bedrijf kreeg vorige week de nieuwe aankleding van het pand. Vakgarage Bovenkamp in Vledder is ex-Fiat dealer en nu erkend reparateur. Vakgarage Wensveen in Hendrik Ido Ambacht is Ford-erkend reparateur. Net als alle andere Vakgarages is het drietal tevens MPM-oliespecialist en Vredestein-partner.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *