EDGe Mobility: 45 aangesloten autobedrijven

EDGe Mobility, het netwerk van EV-specialisten, heeft onlangs vijf autobedrijven aangesloten. Daarmee staat de teller op 45. De nieuwkomers zijn na diverse opleidingen en een audit toegelaten.

EDGe Mobility biedt de autobedrijven erkenning als EV-specialist en ondersteunt ze met de benodigde kennis, informatie, equipment en marketing. De meest recente toetreders zijn:

  • Autobedrijf Mudde en Kok Urk
  • Vakgarage Klaster Oldemarkt
  • Vakgarage van der Meer Gytsjerk
  • AutoCrew Terpstra Sexbierum
  • Ben de Rooy Car-repair B.V. Sint Philipsland

Onderhoud

Ben de Rooy vindt erkenning belangrijk, omdat klanten met een elektrische of hybride auto op die manier weten waar zij terecht kunnen voor goed advies en onderhoud. “Maar we zijn ook aangesloten bij EDGe Mobility voor de ondersteuning. Er komt veel op je af om het onderhoud aan een elektrische auto goed uit te kunnen voeren. Niet alleen het technisch aspect verschilt, maar ook klantvragen zijn heel anders dan bij auto’s met een verbrandingsmotor. De klant wil veel weten over elektrisch rijden op zich en over bijvoorbeeld laden en wat hiervoor nodig is. EDGe Mobility geeft ons al deze informatie en hierdoor zijn wij voor de klant van toegevoegde waarde.”

EDGe Mobility is een in september 2019i gestart initiatief van Innovam en AutoNiveau. Het voorziet in EV-opleidingen, kennis en support door EV-specialisten, en Remote Diagnostics support.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *