Europa Garage Coevorden wordt Euromaster

Europa Garage Coevorden sluit zich per 1 oktober aan bij het franchisenetwerk van Euromaster. Daarmee is deze Erkende Ford Reparateur de dertiende franchisenemer van Euromaster.

Europa Garage Coevorden wordt geleid door vader Wieger en zoon Matthijs Bakker. Waarom ze in zee zijn gegaan met Euromaster? Matthijs Bakker: “De autobranche is sterk aan het veranderen. De dynamiek is groot. Verbreding van de activiteiten is absoluut noodzakelijk, vooral om je klantenbestand te vergroten en aan je te binden. Tijdens onze oriëntatie op nieuwe mogelijkheden kregen we de kans om ons bedrijf als franchisepartner aan te sluiten bij Euromaster. Het is een bekend merk, dat bovendien goed aansluit bij onze visie op aftersales. Wij bedienen namelijk een zo breed mogelijk merkenspectrum in de werkplaats. Naast Ford bestaan onze werkplaatsklanten nu voor veertig procent uit andere merken. Behalve een entree tot een nieuwe particuliere klantenstroom biedt Euromaster ons ook een extra ingang tot de zakelijke markt. Zo krijgen we al direct wielen- en bandensets op voorraad om de huidige  Euromaster-klanten in dit segment optimaal te kunnen bedienen.”
Uitbreiding
Wieger Bakker: “Ik ben blij met deze ontwikkeling. Die geeft ons de mogelijkheid om verder te groeien. De activiteiten van de voormalige Euromaster-vestiging in Coevorden worden overigens bij ons geïntegreerd. Zo hebben we de moderne bandenservice-apparatuur inclusief uitlijncomputer overgenomen. Verder breiden we ons monteursbestand uit met twee nieuwe collega’s. Daarmee komt onze aftersalesbezetting, inclusief werkplaatschef en receptioniste, op acht medewerkers.” Ook Dick de Goey, franchisemanager Euromaster is blij met de nieuwe toetreder: “Met Europa Garage Coevorden krijgen we er een sterke aftersalespartner bij, die in het verleden heeft bewezen klanten in de regio uitstekend te kuknnen bedienen. Een dynamische onderneming waar wij onze naam in goede handen weten.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1702 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen