Fource levert nu ook Turbopartner 2.0

Fource en Turbo’s Hoet gaan intensiever samenwerken. Naast de turbo’s levert Fource nu ook de technische ondersteuning en garantie via het concept Turbopartner 2.0. “De vraag naar turbo’s wordt steeds groter”, stelt Johan van der Hoeven, directeur Fource Automotive.

Fource levert de turbo’s van Turbo’s Hoet al geruime tijd, naast die van Turbojetzt. Fource breidt deze levering nu uit met het concept Turbopartner 2.0. Van der Hoeven: “We vinden het belangrijk dat autobedrijven die via ons netwerk onderdelen versleutelen dit zo goed mogelijk kunnen doen. De ondersteuning vanuit Turbo’s Hoet met hun specialistische kennis en de mogelijkheid voor advies bij technische vraagstukken zijn hier onmisbaar in. Het vervangen van een turbo doet de monteur niet dagelijks. Na het volgen van de Turbopartner 2.0-training worden de risico’s hiervan gereduceerd tot een minimum en kan het autobedrijf zich specialist noemen.”

Kennis

Dat er meer kennis over turbo’s nodig is, vindt ook Olaf Velthuis, algemeen directeur Turbo’s Hoet: “Ruim 95 procent van alle turboschades wordt veroorzaakt door een externe oorzaak. Met het concept Turbopartner 2.0 maken we de monteurs hiervan bewust en trainen we ze zelf de oorzaak te vinden. Komen ze er dan toch niet uit, dan bieden we ze technische ondersteuning.”

Garantie

Behalve technische ondersteuning biedt het Turbopartner-concept uitgebreide garantievoorwaarden. In het geval het misgaat, is het autobedrijf daarmee altijd verzekerd van een gratis vervangende turbo.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters