Goedkeuring NMi voor deeltjesteller Stokvis

Equipmentleverancier Stokvis heeft van het Nederlands Meetinstituut (NMi) de goedkeuring gekregen voor het gebruik van zijn AVL Ditest-deeltjesteller op de Nederlandse markt. Stokvis start eind 2021 met de uitlevering van het apparaat. De goedkeuring betreft ook Explora, en Maha Explora voor de trucksector, die eveneens de AVL Ditest-deeltjesteller distribueren.

Stokvis verwacht grote drukte op de markt voor deeltjesteller. De leverancier heeft daarom in nauwe samenwerking met fabrikant AVL een productieschema opgezet, zodat in de verwachte grote vraag kan worden voorzien. Wel raadt Stokvis zijn klanten aan niet te lang te wachten met bestellen.

Ook benzinemotoren

Directeur Arian van den Berg: “Er is veel vraag naar onze AVL-deeltjesteller, waar inmiddels al grote aantallen van zijn verkocht, door de advanced DC-technologie waar AVL mee werkt en daarmee toekomstbestendig is voor het kunnen meten van benzinemotoren. Nu het eerste sample in huis is, zijn er diverse demonstratieafspraken ingepland in het land.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *