Grossier Van der Ploeg 24 uur per dag open

Group Auto-grossier Van der Ploeg Automaterialen uit Franeker start op 25 september een proef met een 24 uursmagazijn.

Bestellingen die online worden gedaan kunnen vervolgens 24 uur per dag opgehaald worden bij het magazijn in Franeker. Anne van der Ploeg legt uit hoe een en ander in zijn werk gaat. “Klanten kunnen online een bestelling plaatsen, zowel op de app als via onze online shop. Bij de bestelling kunnen ze aangeven of ze willen ophalen bij het 24 uursmagazijn. Wie daarvoor kiest, krijgt een code die gekoppeld is aan de bestelling.”

Code

“Bij het ophalen van de bestelling toetst u die code in bij de speciale deur voor 24 uurslevering bij ons magazijn. Op het moment dat u deze code intoetst, wordt het alarm gedeactiveerd in de zones waar de bestelde onderdelen liggen en worden de camera’s geactiveerd. Deze camera’s volgen u tijdens het pakken van uw bestelling. Door middel van gezichtsherkenning kunnen wij dit controleren. Onze verkopers krijgen een melding op hun telefoon en kunnen u op afstand zien en helpen als u nog iets wilt weten of moet hebben. Door middel van locatieaanwijzingen en looproutes die op de pakbon staan en ook in ons magazijn zijn aangegeven, kunt u zelf deze onderdelen uit ons magazijn halen.”

“Heeft u al de onderdelen gepakt, dan kunt u via de code het pand weer verlaten. Op dit moment gaan de lampen weer uit en wordt het alarm geactiveerd. Vervolgens gaan de deuren weer op slot.”

Vertrouwen

De speciale 24 uurslevering is overigens niet voor iedere klant van Van der Ploeg beschikbaar. Anne van der Ploeg: “Wij stellen hele strenge eisen aan een klant voordat hij gebruik kan maken van deze dienst. Het is toch een bepaald vertrouwen dat je in een klant moet hebben. Ook is de dienst uitsluitend beschikbaar voor bedrijven, overheid en officiële instanties, dus niet voor particulieren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3053 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *