Hankook in zee met Tyre Club

Bandenfabrikant Hankook is een samenwerking gestart met de mobiele bandenservice Tyre Club. Behalve het leveren van banden zal Hankook binnen de samenwerking met Tyre Club ook diverse marketingactiviteiten ontplooien.

Peter Veldhoven, medeoprichter en algemeen directeur van Tyre Club: “Bij Tyre Club staat de klant centraal. Onze mobiele bandenservice staat in het teken van gemak, veiligheid en duurzaamheid. Omdat wij geloven in duurzame mobiliteit, speelt innovatie een grote rol en zoeken wij actief naar gelijkgestemde partijen om samen mee op te trekken. In Hankook hebben wij zo’n partij gevonden. Hankook gelooft in onze missie om automobilisten in Nederland bewuster te maken van de impact die banden hebben op verkeersveiligheid en het klimaat.”

Duurzaam

Peter Veldhoven vervolgt: “Gesteund door Hankook beginnen wij in mei 2021 met het pro-actief controleren van banden van Nederlandse automobilisten op profieldiepte, bandenspanning en slijtage. Wij doen dit met onze Tyre Club-bakfiets op een duurzame CO2-neutrale manier. We starten in Haarlem en Amsterdam en ons doel is dat vanaf komend jaar verder uit te bouwen in de andere grote steden. Wij zijn blij met de samenwerking. Het biedt ons de mogelijkheid om als kleine, nieuwe en vernieuwende speler in de bandenwereld, duurzaam te kunnen groeien, geholpen door de kennis en ervaring van Hankook. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij door deze samenwerking de Nederlandse automobilist nog beter kunnen bedienen als het gaat om bandenservice.”

Innovatief

Sales- en marketingdirecteur Hielke van der Scheer van Hankook: “Als technologische organisatie zoekt Hankook continu naar initiatieven die innovatief zijn en een duurzame bijdrage leveren aan een sterk veranderende maatschappij. Het initiatief van Tyre Club past volledig in dit plaatje en dit is de reden dat wij, als Hankook Tire Benelux, ervoor hebben gekozen dit initiatief te ondersteunen. Zorgen dat de banden pas worden vervangen wanneer dit werkelijk nodig is, maximaal rendement uit de banden halen, en niet geheel onbelangrijk: gemak. Leden van Tyre Club hebben geen omkijken meer naar hun banden en weten dat ze ten alle tijden veilig en duurzaam op weg zijn. Wie wil daar nu niet lid van zijn?”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *