Internationale conventie Doyen op Sardinië

Onderdelendistributeur Doyen Auto, in Nederland actief onder de naam Autodistribution Nederland, organiseert van 28 september tot 1 oktober 2023 een conventie voor al zijn netwerken (grossiers én garages) op Sardinië.

De organisatie verwacht meer dan 1500 deelnemers uit Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.

“De conventie ‘Sardinië 2023’ wordt een mooie gelegenheid om de balans op te maken van de laatste jaren. En vooral om samen inzicht te krijgen in de uitdagingen waar de automotive aftermarket mee te maken heeft: technische innovaties, milieuvraagstukken, de toegang tot data en connected cars. Door met elkaar de krachten te bundelen en kennis te delen komen we allemaal verder en gaan we met vertrouwen de toekomstige uitdagingen tegemoet’’, aldus Kees Willemsen, salesdirecteur van Autodistribution Nederland.

Vakbeurs

Tijdens de conventie is er ook een vakbeurs, waar de belangrijkste fabrikanten van de sector aanwezig zijn, samen met leveranciers van verbruiksgoederen, tools, equipment en zakelijke aanbieders voor alle netwerken van Doyen Auto. Verspreid over twee hallen bieden zij een overzicht van de services en oplossingen die Doyen Auto samen met zijn partners te bieden heeft.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *