IWS biedt internationale garantie

CarGarantie en Car Care Plan bouwen hun samenwerking verder uit. Ze hebben daartoe International Warranty Solutions in de markt gezet.

IWS kan klanten garantieverzekeringen aanbieden, maar ook voorzien van marketingadvies, ondersteuning bij verkoop en afhandeling van schade. IWS werkt daarvoor samen met 24.000 dealers en 48 fabrikanten in 27 landen.

Pan-Europees

IWS biedt “totaaloplossingen voor garantie- en serviceprogramma’s voor voertuigen”. Dit betekent dat IWS zijn services dankzij de aanwezigheid in alle Europese landen pan-Europees kan aanbieden. Tegelijkertijd beschikt IWS over lokale knowhow. Marcel De Rycker (foto midden) is aangesteld als algemeen directeur. “Op vraag van diverse constructeurs en invoerders en door het enorme marktpotentieel besloten we een pan-Europese en globale garantie- en serviceaanbieder op te richten. Vooral de reacties na afloop van gesprekken met internationale potentiële klanten, versterkten ons in onze overtuiging dat we op dit vlak succes konden boeken. We zijn ervan overtuigd dat we de sector met onze doorwrochte producten en diensten, onze jarenlange ervaring en onze doorgedreven knowhow voortreffelijk kunnen ondersteunen.”

Omzet

IWS belooft dat het zijn klanten een aanzienlijk hogere omzet kan genereren. Ook loyaliteit en klanttevredenheid moeten dankzij het serviceaanbod van IWS flink omhoog gaan. Op de foto links Axel Berger, bestuursvoorzitter CarGarantie, en rechts Paul Newton, directeur Car Care Plan.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters