Jifeline breidt uit met Peter van Brussel

De internationale groeiambities van Jifeline krijgen verder vorm met de aanstelling van Peter van Brussel per 2 november. Als key-accountmanager krijgt Van Brussel onder meer de contacten met de grote (inter)nationale partijen onder beheer.

Peter van Brussel (49) werkte tot 1 november bij Tenneco in de functie van Senior Business Development Manager EMEA. In de afgelopen 12 jaar vervulde Van Brussel hier diverse functies. Bij Jifeline blijft Van Brussel een internationale focus houden. “De groeiambitie van Jifeline uit zich op twee gebieden: in ons eigen land maar zeker ook daarbuiten. Om die groei te realiseren zijn contacten op internationaal niveau onontbeerlijk.”

De combinatie van een jong team en de verwachte groeimogelijkheden spreken Van Brussel erg aan. “Jifeline heeft een enthousiast, jong team vol ambitie. Dat was al zichtbaar toen ze de eerste keer deelnamen aan Automechanika in Frankfurt en daar zijn flink wat internationale relaties uit voort gekomen. Nu is het tijd om de internationale ambities verder in te vullen.”

Carrière

Van Brussel werkte o.a. bij Delphi Automotive Systems, vervulde daarna bij Sator Holding (tegenwoordig LKQ) bijna vijf jaar de rol van Product Group Manager. De opgebouwde kennis van de Automotive onderdelenwereld aan zowel de distributiekant als op fabrikantenniveau bracht hem toepasselijke bagage voor de functies die zouden volgen bij Tenneco.

Gaandeweg breidden zijn verantwoordelijkheden zich uit, eerst Business Manager voor Nederland, vervolgens sales- en marketingmanager voor Benelux. Ook die verantwoordelijkheden werden uitgebreid, inhoudelijk en geografisch. Zo kwam het Verenigd Koninkrijk met Ierland erbij. In mei 2018 schoof Van Brussel door naar de rol van Senior Product Management Manager EMEA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.