Jubileumvakbeurs Doetam in Doetinchem

Grossier Doetam bestaat in 2019 vijftig jaar en viert dat woensdag 3 en donderdag 4 april met een jubileumvakbeurs, beide dagen van 17.00 tot 22.00 uur op de locatie in Doetinchem.

De naam Doetam stamt af van ‘Doetinchemse tractor- en automaterialen’, gestart op 1 februari 1969. Sinds 1981 opereert het familiebedrijf vanuit Eijbergen en Doetinchem, samen goed voor vijftig medewerkers, 6250 m2 magazijnruimte en 1250 m2 showroom.

Leveranciers

De jubileumbeurs biedt ruimte aan vaste leveranciers zoals Fource, Harrems, Kroon Oil en Putoline, Hella, MPM, Inter-Sprint en Motip. Aanwezig zijn daarnaast een aantal conceptaanbieders, waaronder Bosch, Brembo Expert en Autoprofijt. Facom zal er zijn met een nieuwe demo-bus, Miriam Pol als afgevaardigde van Putoline. Kroon Oil neemt een F2 racewagen mee, rechtstreeks uit Bahrein. Technici komen aan hun trekken bij de stands van GMTO en Hella (met de nieuwste kalibreertechniek voor camera’s en sensoren). Vast onderdeel zijn de opruimingsacties en beursaanbiedingen, met dit jaar kans op een ballonvaart.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †