Kneppers Autobedrijf merkspecialist Toyota

Kneppers Autobedrijf in Zoetermeer is toegetreden tot het samenwerkingsverband Vetos. Daarmee komt de teller bij de Verenigde Toyota Specialisten op 23. Afgelopen jaar groeide het netwerk met vier leden.

“We bouwen het netwerk gestaag uit, zonder dat we onszelf een bepaalde eindomvang of -jaar opleggen”, zegt Vetos-formulemanager Raymond Crezee. “Hier en daar zijn we alweer bezig met nieuwe toetreders, maar het is de kwaliteit die telt.”

Kneppers bestaat al sinds de jaren zestig en is behalve een Bovag Onafhankelijk Autobedrijf ook dealer van Honda en Mitsubishi, en servicedealer van Daihatsu. Samenwerking met Vetos is een manier om krachten te bundelen en kennis te vergroten, zegt eigenaar Richard Kneppers (foto, links). “Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van Japanse auto’s. Veel Toyota-rijders wisten de weg naar ons al te vinden. Uitbreiding naar Vetos was daarom een logische stap. Wij kunnen onze klanten nu ook meer bieden op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s.”

Adviesbeleid

Vetos voert een gezamenlijk adviesbeleid voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales en uitstraling. Vastgelegd zijn zaken als bedrijfsvoering (Bovag-lid), klantbehandeling en up-to-date kennis van de monteurs.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *