Koskamp introduceert formule Kostech

Grossiersgroep Koskamp heeft op 5 juli ten overstaan van 150 universele garagisten de nieuwe formule Kostech geïntroduceerd. Het is een garantieconcept dat simpel gezegd een geengezeurgarantie is.

Wanneer een werkplaatsmedewerker op productniveau een aantal trainingsmodules bij één van de Koskamp trainingscentra heeft gevolgd, wordt hij Kostech-specialist. Wanneer het verantwoordelijke autobedrijf een klantrelatie met de Koskamp-groep heeft, worden bij een garantieclaim alle kosten vergoed, ook het uurloon. De Kostech-specialist krijgt een persoonlijk trainingspaspoort, dat mee te nemen is naar een eventuele volgende werkgever.

Vestiging Kampen

De introductie van het garantieconcept viel samen met de opening van de nieuwe grossiersvestiging en het derde praktijkgerichte trainingscentrum van de groep in Kampen. Diverse sprekers, waaronder Bosch-voorman Olivier Lannoy en voorzitter Gerard ten Buuren van Bovag onafhankelijke autobedrijven, benadrukten dat de veranderende automobiliteit de komende jaren andere competenties van de werkplaatsmedewerkers zal vragen. Denk daarbij vooral aan digitalisering en elektrificering. Tijdig aan die competenties voldoen is een must stelden zij. Daarmee werd tevens een stevige brug geslagen naar het nieuwe trainingscentrum van Koskamp.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen