Kroon-Oil leverancier v/h jaar Groupauto

Op het Nieuwjaarsdiner van Groupauto Nederland is Kroon-Oil gekozen tot Leverancier van het jaar. Het bedrijf had de sterkste groei (in euro’s en procentueel) van alle leveranciers in 2018.

Namens de verkoopafdeling namen Huberto Kuipers (l.) en Jan Gelderblom (m.) de prijs in ontvangst uit handen van Freek Blekxtoon, directeur Groupauto Nederland. Volgens hem heeft Kroon-Oil zich sterk doorontwikkeld en aantoonbaar marktaandeel gewonnen in de garagewereld. Ook bij hoofdleverancier Fource (derde prijs) en Van den Ban/Reedijk (tweede) was in 2018 sprake van een vruchtbare samenwerking met de Groupauto-leden.

Actieve grossier

Ook andere partners vielen in de prijzen. Jari Techniek Hoogeveen behaalde de eerste plek in de categorie Meest Actieve Grossier en scoorde ook hoog bij Marketingsupport. De titel Grossier van het jaar ging naar JTC Roosendaal/Etten Leur, vanwege de hoogste groeicijfers van alle grossiers binnen het netwerk. Op twee en drie eindigden respectievelijk Jagersma Drachten en Van der Ploeg Franeker.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †