Molco Car Parts koppelt met CarSys

Onafhankelijk onderdelendistributeur Molco Car Parts uit Druten blijft zich verder ontwikkelen. Recente uitbreidingen in het assortiment staan niet op zich, ook op ICT-gebied worden stappen gezet. De koppeling met CarSys is de eerste in een serie van te koppelen garage-managementsystemen.

Het marktaandeel groeit in Nederland en België sterk volgens Molco. Steeds meer klanten spreken de wens uit om de Molco webshop te koppelen met hun garage-managementsysteem (GMS). Recent is de Molco webshop geïntegreerd met het pakket van Car-Systems.

Webshop koppelen

Pim van ’t Hoenderdaal (Commercieel directeur Molco Car Parts): “CarSys is het eerste pakket dat we koppelen. We hebben als doelstelling om onze webshop te koppelen aan een groot deel van de GMS-en die in de markt gebruikt worden. Voor garagebedrijven betekent deze koppeling dat het inkoopvoordeel en daarmee een hogere marge nog sneller en gemakkelijker binnen handbereik zijn. De vrijheid hebben om te kiezen in aanbod van onderdelen, merken én prijzen heeft de Molco klant dan ook in het eigen GMS-pakket”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.