Auto-onderdelenleverancier Molco Car Parts stelt Arjan de Vries met ingang van 1 februari 2024 aan als salesmanager. In die functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de verkoopgroei en het versterken van de positie van Molco Car Parts.

Algemeen directeur Pim van ’t Hoenderdaal is enthousiast over de komst van Arjan de Vries: “We zijn verheugd om Arjan te verwelkomen als onze nieuwe Sales Manager. Zijn bewezen verkoopervaring en leiderschapscapaciteiten zullen een cruciale rol spelen in het bevorderen van de nationale en internationale groei van Molco Car Parts.”

Enthousiast

Arjan de Vries was voorheen werkzaam als directeur sales en marketing bij Stellantis & You (Distrigo). Hij heeft 24 jaar ervaring in de automotive sector en deelt zijn enthousiasme over zijn nieuwe rol: “Molco neemt een unieke positie in de snel veranderende markt in en heeft daarin een heldere visie op haar verdere groei. Afgelopen periode heb ik mijn nieuwe collega’s leren kennen als een enthousiaste en ambitieuze groep mensen. Deze combinatie, samen met het internationale speelveld, biedt voor mij de perfecte voedingsbodem om mijn loopbaan een nieuwe impuls te geven. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om met het team bij Molco aan de slag te gaan.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties