Nieuw equipmentmerk: Orange

De Nederlandse markt voor werkplaatsuitrusting heeft er een speler bij, in de vorm van Orange Equipment. Het bedrijf onder leiding van Fons van der Linden zegt goede kwaliteit te leveren, maar tegen prijzen die twintig tot dertig procent lager zijn dan bij de gevestigde merken.

orange-fons-van-der-lindenHet geloof in de kwaliteit staaft Orange Equipment door standaard drie jaar garantie te geven. Service, installatie en garantie worden uitgevoerd door Lindeboom Equipment Support.

DHZ

De lagere prijs kan worden geboden doordat Orange zegt ‘lean and mean’ georganiseerd te zijn. Van der Linden: “De site biedt ruim voldoende informatie om de klant een gefundeerde keuze te laten maken, zonder dat daar dure vertegenwoordigers aan te pas komen. Daarbij kan hij naar keuze nog verder besparen, als hij liever zelf voor vervoer zorgt. Of zelf installeert, met behulp van de montagehandleiding.” Op die Ikea-achtige benadering duidt ook de slogan ‘Samen geld besparen’. Meer hierover in de nieuwe editie van Aftersales Magazine, die vrijdag 28 september verschijnt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †