Nieuwe campagne James: naar de Costa

Na de presentatie van een volledig nieuwe marketingstrategie lanceert James Autoservice nu haar eerste landelijke campagne: ‘Zonder zorgen naar de Costa’.

Onder die noemer biedt de universele garageformule een zomercheck aan voor 9,95 euro. Voor de campagne worden landelijke radio, in store communicatie en online advertising ingezet.

James

“Er is bewust gekozen om de eerste inhoudelijke campagne simpel te houden”, zegt Wijkje Stegen, marketingmanager van James Autoservice Nederland. “We vergroten eerst de naamsbekendheid van onze 67 vestigingen en starten daarom met een simpele en heldere boodschap.” Voor deze campagne een projectgroep opgericht waarvan ook de ondernemers van James-vestigingen deel uitmaken. Deze samenwerking leidt volgens Stegen tot een vlottere implementatie van het project. Tegelijkertijd creëert James Autoservice meer draagvlak bij haar leden. Sinds begin dit jaar zijn tien nieuwe vestigingen aangesloten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †