Nissens neemt AVA Cooling France over

Nissens kondigt de overname van AVA Cooling France van Enterex International Limited Group aan. Met de overname van AVA Cooling France is het overnameproces van AVA-bedrijven in Europa voltooid. Ook AVA Benelux, AVA CEE (Centraal & Oost-Europa), AVA UK en AVA Denmark zijn immers nu allemaal eigendom van Nissens.

Executive Vice President van Nissens Automotive, Mr Klavs T. Pedersen, legt uit: “In december kondigden we de overname aan van AVA-bedrijven in Benelux, CEE (Centraal & Oost-Europa), het Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Daarbij onthulden we dat er een gesprek gaande was over de overname van AVA Cooling France met de huidige eigenaar van AVA, Enterex.”

Integratie

AVA Cooling France wordt opgenomen in het lopende integratieproces tussen AVA en Nissens in Europa. “Dit ondersteunt onze strategie om beide merken actief te promoten. We bouwen daarbij verder op de sterke punten van beide merken. Door onze krachten te bundelen blijft onze ambitie ongewijzigd: we willen ons serviceaanbod voor de spelers in de onafhankelijke aftermarket blijven versterken. Na de eerste overname in december kregen we positieve reacties van zowel AVA als Nissens klanten. Daarom hebben we hoge verwachtingen voor gecombineerde marktkansen in de toekomst. Deze overname bevestigt onze toewijding aan de veelbelovende vooruitzichten van onze integratie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *