NRF start aftermarketassortiment voor EV’s

Met de groei van het aantal elektrische voertuigen op de weg neemt ook in de aftermarket de vraag toe naar vervangende onderdelen voor deze voertuigen. NRF speelt daarop in met een nieuw assortiment.

Elektrische voertuigen hebben dan wel geen verbrandingsmotor die gekoeld moet worden, maar het accupakket moet wel gekoeld worden. Bovendien hebben alle moderne auto’s airconditioning en ook daarvoor zijn koelsystemen nodig.

Assortiment

Voor de vervanging van koelingsonderdelen heeft NRF nu een nieuw assortiment aangelegd. Dit bestaat onder andere uit een radiateur en condensor voor een Tesla Model S, een condensor voor een Tesla Model 3, een oliekoeler (transmissie) voor een BMW i8 en een koelventilator voor een Nissan Leaf.

Het totale aanbod voor elektrische en hybride voertuigen bestaat uit meer dan 500 referenties. NRF verwacht dat dit aanbod de komende jaren snel zal groeien.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *