Ravaglioli en Texa intensiveren samenwerking

Equipmentfabrikanten Ravaglioli en Texa kondigen een nauwere technische samenwerking aan in antwoord op de uitdagingen die nieuwe generaties voertuigen stellen aan autobedrijven.

Ravaglioli en Texa werken al samen ten aanzien van ADAS-kalibratieapparatuur. Door de intensievere samenwerking krijgen leveranciers van Ravaglioli nu de mogelijkheid hun uitlijnsystemen te leveren in combinatie met ADAS-kalibratieapparatuur van Texa.

Ravaglioli is onderdeel van Vehicle Service Group (VSG), dat op zich weer onderdeel is van de Amerikaanse Dover Group. Het Europese hoofdkantoor van Vehicle Service Group is gevestigd in Bräunlingen, Duitsland. In Europa ontwerpen, produceren en ondersteunen meer dan negenhonderd medewerkers op tien verschillende locaties de autobranche. Naast Ravaglioli is moedermaatschappij Dover ook de eigenaar van de equipmentfabrikanten Space (hefbruggen), Sirio, Blitz (beide sterk in hefbruggen en bandenservice), Rotary (hefbruggen), Butler (bandenserviceapparatuur) en Elektron (lasapparatuur).

Beste partner

Texa vult met zijn leveringsprogramma diagnoseapparatuur en aircoservicestations de activiteiten van de diverse Dover-dochters aan. Simone Ferrari, president van Ravaglioli en algemeen manager VSG EMEA: “De significante technologische veranderingen in de automotive sector en de daaruit voortvloeiende uitdagingen vragen om een innovatieve aanpak om onze klanten geïntegreerde oplossingen te kunnen bieden. De strategische alliantie met Texa, uitgebreid tot alle VSG EMEA-bedrijven, stelt ons in staat om deze uitdagingen samen aan te gaan met de beste partner die we konden vinden.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1699 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *