Sparidans treedt toe tot PCA-netwerk

Autoreparatiebedrijf Sparidans in Someren is onlangs toegetreden tot het netwerk van PCA Merkspecialisten.

Harm Sparidans over de toetreding: Het betekent voor mij erkenning. Ook de kleinere bedrijven zijn van harte welkom bij PCA. Inmiddels tien jaar gespecialiseerd in Peugeot en twintig jaar in de autobranche ben ik onlangs mijn eigen bedrijf gestart. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door cursussen te volgen die de PCA mij biedt. Service verlenen en kwaliteit leveren is voor mij vanzelfsprekend. Door gezamenlijke inkoop kan ik de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.

Groei

Het netwerk van PCA Merkspecialisten kent in 2019 een opmerkelijke groei. Eerder al trad autobedrijf ACSL met drie vestigingen toe tot het netwerk, gevolgd door Autoservice Zwart uit Alphen aan den Rijn, First Class Carservice uit Bunnik en Goedbloed Autos uit Zierikzee. Dit is een rechtstreeks gevolg van het indikken van het PSA-dealernetwerk, waardoor Peugeot- en Citroën-dealers overstappen van het dealer- naar het specialistennetwerk.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *