SRT Biddinghuizen bij Bosch Car Service

SRT Biddinghuizen maakt sinds kort deel uit van het Bosch Car Service netwerk. Met name het hoge niveau van de geboden technische kennis vormde aanleiding om in te stappen.

De afgelopen maanden is veelvuldig afgestemd met huisgrossier Koskamp (tevens partner binnen het Bosch First Supplier-netwerk). “We hebben diverse opties vergeleken”, zegt Christiaan Stoker, die samen zijn broer Stephan en vader Arnold het onafhankelijke garagebedrijf runt. Het autobedrijf was in voorgaande jaren Hella Service Partner. “Wat we zochten, was behalve meer diepgang voor de werkplaats ook sterke ondersteuning op het gebied van marketing. We zijn gewoon een te klein bedrijf om voor zo’n functie iemand speciaal in dienst te nemen.” Met het oog op de aanstaande switch schafte SRT een nieuwe KTS-diagnosetester aan. Onderling overleg met de dichtstbijzijnde Bosch Car Service (Willems Automobielen in Dronten) resulteerde in de afspraak niet in elkaars vijver naar klanten te vissen. De gemeente Dronten bestaat uit de kernen Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten, goed voor zo’n 45.000 inwoners.

Gratis apk

Komende woensdag arriveert bij SRT de bedrijfskleding van Bosch Car Service, over enkele weken volgt de uiterlijke aankleding van het pand. Bij het autobedrijf werken vijf fulltime monteurs. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni is er ter promotie van de nieuwe status een ludieke actie, in samenwerking met een lokale supermarkt. Onder de winnaars worden onder meer enkele gratis apk’s verdeeld.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †