Swieringa Sneek en Heerenveen bij API

Swieringa Automaterialen nam in mei 2017 de vestigingen Heerenveen en Sneek over van Automaterialen Jan de Vos, beiden onderdeel van het Group Auto-netwerk. Driekwart jaar later heeft Erik Swieringa besloten om voor alle vestigingen te kiezen voor het API-lidmaatschap.

Deze stap betekent ook dat Swieringa actief verder gaat met het garageconcept Requal Erkend Reparateur, dat medio vorig jaar een nieuwe invulling kreeg. Inmiddels maken ruim dertig garages deel uit van deze nieuwe variant. “Uiteraard zijn we trots dat Erik met zijn prachtige bedrijf de keuze gemaakt heeft voor ons team, onze concepten en onderneming”, aldus Kees Willemsen, sales- & marketingmanager Doyen Auto Nederland.

Uitbouwen

Swieringa toont zich tevreden én optimistisch: “Onze naam staat voor klantenservice, kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn er zeker van dat we ons succesvolle concept in Gorredijk (foto) kunnen uitbouwen in Sneek en Heerenveen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †