Technische trainingen Mahle op Rematec

Tijdens Rematec 2019 (23 – 25 juni, RAI Amsterdam) geeft Mahle workshops voor revisiespecialisten en technici. Onderwerp van gesprek: schadepreventie aan motoren tijdens onderhoud, service en installatie.

De workshop omvat de beoordeling van schade aan componenten van verbrandingsmotor, veel voorkomende oorzaken van falen en schade, diagnostische opties en maatregelen, faalpreventie tijdens onderhoud, service en installatie. Een ludieke kennisquiz sluit de workshop af.

Uitnodigingscode

Mahle is specialist in aandrijfsystemen voor auto’s, vrachtwagens, off-highway, landbouw en industriële motoren. Meer informatie over het bijwonen van Mahle’s keynote op 23 juni en de workshops op 24 en 25 juni is te vinden op de website van Rematec. De industrie kan het vakevenement bezoeken met de uitnodigingscode REM510035 en zich online aanmelden voor een gratis driedaagse toegangspas. Rematec beleeft volgende maand zijn tiende editie sinds de start in 2001. Twee jaar geleden kwamen er 3600 vakbezoekers op af, verdeeld over 75 nationaliteiten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †