Teller bij Autobandenpartner op bijna 200

Een maand na de introductie van Autobandenpartner hebben al bijna tweehonderd autobedrijven zich aangesloten bij dit concept. “Een geweldige prestatie voor de eerste maand en iedere dag komen er meer aanvragen bij”, zegt salesdirecteur Johan van der Hoeven.

Autobandenpartner ging op 25 september van start. Fource positioneert zijn initiatief als een landelijk concept. Het wil de garageklant helpen om een betere partner te zijn voor de automobilist – zonder dat de ondernemer zijn eigen identiteit verliest. De bedrijven die zich nadien hebben aangemeld zitten verspreid door heel Nederland. “Dit maakt het bereik van Autobandenpartner erg groot. Met een marketingcampagne nog in het verschiet, belooft dit concept een groot succes te worden”, aldus Van der Hoeven.

Expert

De aanpak van Autobandenpartner voorziet erin garageklanten daadwerkelijk naar het autobedrijf te trekken. Daarnaast krijgt de ondernemer toegang tot een ruim assortiment in banden en aanverwante trainingen. Op die manier zegt Autobandenpartner van de deelnemende bedrijven ‘een expert op het gebied van banden’ te maken. Fource Holding is een onderdeel van LKQ Europe.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *