Tweede demobus voor Toolspecial

Drie jaar na de lancering van de eerste Toolspecial demobus introduceert Fource automotive een tweede rijdende showroom. De bestuurder is Kees Smeets, die ter plekke klanten informeert.

toolspecial-demobus-gebakBij de aanschaf van gereedschap spelen volgens Fource zowel objectieve als persoonlijke criteria een rol. Technische eisen maar ook de prijs en de ligging in de hand spelen mee. Om (letterlijk) tegemoet te komen aan deze individuele keuze bezoekt Toolspecial autobedrijven per demobus vol gereedschap.

Uitproberen

Ook de tweede Volkswagen Crafter is volgepakt met gereedschap, zowel nieuw als reeds langer beproefd. Monteurs kunnen ter plekke de werking uitproberen. Tekst en uitleg verschaft toolspecialist Kees Smeets. “Na jaren technisch advies geven namens Tecsupport op het hoofdkantoor van Fource kijk ik er naar uit om de klant persoonlijk te ontmoeten.” Met het oog op eventuele aanschaf na de demonstratie wordt Smeets vergezeld door de lokale grossier die samenwerkt met Toolspecial. De demobus is begin deze week geïntroduceerd bij GHS Automotive in Weert. De inbouw van onder meer een omvormer voor 220 Volt is verzorgd door APS Mobiele Communicatie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †