Tweede editie Automotive Expo van start

Fource en zijn grossiers verzorgen vandaag, morgen en woensdag (11 t/m 13 november) in Rotterdam de tweede Automotive Expo. Medio september vond de eerste plaats, in het Klokgebouw Eindhoven.

Het eveneens op de aftersales gerichte vervolg speelt zich af in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Tientallen leveranciers, zowel nationaal als internationaal, tonen op de huisbeurs nieuwe producten en oplossingen.

Daarnaast vinden kennissessies plaats op het gebied van techniek en commercie, onder meer turbo, airco-onderhoud en aircogas, TPMS, garageformules, Wesp (‘Echt grip op je autobedrijf’ en Pass-thru. Jan Lammers is alle drie dagen tussen 18.00 en 19.00 uur spreker over het thema ‘Succes moet je managen’. Automotive Expo Rotterdam is geopend van 16.00 – 22:00 uur.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *