Vakgarage op weg naar 300 deelnemers

Sinds 1 januari van dit jaar hebben 33 universele autobedrijven, waaronder een aantal ex-merkdealers, de beslissing genomen om Vakgarage te worden. Tien daarvan zijn vanaf 1 juli inderdaad Vakgarage. “Het zal dan ook niet lang meer duren of de driehonderdste deelnemer is een feit”, stelt Christien den Uil, directeur Vakgarage.

Met het doorbreken van de 300-grens maken de samenwerkende autobedrijven een volgende stap in het bieden van landelijke dekking. “Bij de relatief snelle groei dit jaar hebben wij veel support gehad van een aantal sterke regionale automaterialengrossiers. Zonder de support van die grossiers zou het ons niet gelukt zijn.”

Kwaliteit

Vakgarage wordt algemeen gezien als één van de topwerkplaatsconcepten in ons land. Om die worden er kwalitatief hoge eisen aan de deelnemers gesteld. Den Uil: “Ondanks dat de grens van driehonderd op korte termijn geslecht wordt, heeft Vakgarage een hele duidelijke groeidoelstelling voor het komende jaar. Nederland biedt namelijk nog steeds ruimte voor groei. Daarnaast werken we ook aan de kwalitatieve groei per individuele Vakgarage. Zo wordt er binnenkort een service-app geïntroduceerd waarmee we de binding tussen een individuele Vakgarage en zijn klanten willen versterken. Ook bieden we de individuele Vakgarages een gesponsorde samenwerking met WESP aan.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen