Vier nieuwe deelnemers AD Garage

De begin dit jaar opnieuw in Nederland geïntroduceerde garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland heeft vier nieuwe autobedrijven aangesloten. Het gaat om Autoservice Van Kruijsbergen in Nijmegen, Autobedrijf Jaap de Vries in Gorredijk, Autobedrijf Hooghordel in Doornspijk en Flex Cars in Zwaag.

“We zijn trots onderdeel van het garage netwerk met het grootste bereik, maar het draait vooral om de mens achter de naam”, aldus Hanno Brinkman. “Elk individueel lid is een ondernemer met een verhaal. Tezamen met distributeur, grossier en garage kom je verder door open met elkaar te praten. Hoe kunnen we elkaar verder helpen ? wat is er echt nodig voor alle partijen om vooruit te komen ? Daar komt nog bij dat we de enige partij in Nederland zijn die de zelfstandige grossier op de eerste plaats zet als distributeur en als concepthouder. Alleen dan kun je een netwerk bouwen dat staat als een huis.”

Internationaal

AD Garage is een internationaal garageconcept met meer dan tienduizend aangesloten garages, die door zeshonderd AD-grossiers wereldwijd worden ondersteund.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *