Vier nieuwe vestigingen James Autoservice

James Autoservice heeft deze maand vestigingen geopend in Beverwijk, Zaltbommel en Amsterdam-Noord. Per 1 mei opent er een in Zaandam.

Daarmee komt de onafhankelijke auto-onderhoudsformule binnenkort op een totaal van 68 aangesloten bedrijven. De ambitie is door te groeien naar honderd deelnemers, eind 2019 te bereiken. Drie van de vier nieuwe James-vestigingen zijn met naam en toenaam bekend: Fakkert Zaandam, Buurman Amsterdam Noord en Van Batum Beverwijk. De deelnemer in Zaltbommel wenst, in afwachting van enkele nog af te stemmen zaken, even onder de radar te blijven. “Deze nieuwe  vestigingen, en vooral de mensen die er werken, vormen een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt James-directeur Denis van Altena. De formule presenteerde eerder deze maand haar nieuwe huisstijl. De daadwerkelijke aankleding van de eerste panden begint binnenkort.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †