Viermaal James erbij in mei

Afgelopen maand heeft James Autoservice vier nieuwe vestigingen geopend. Het gaat om twee vestigingen van Automotive-centre Van Nieuwkerk, in Hilversum en Alphen aan de Rijn, Verhagen in Rotterdam en Bogers in Halsteren, bedrijven die daarnaast ook merkdealer zijn.

“Deze nieuwe James Autoservice vestigingen en vooral de mensen die er werken vormen een mooie toevoeging aan ons groeiende netwerk”, zegt interim directeur Eric Vousten van James. “Vernieuwende en moderne concepten zoals private lease, kwalitatief goede pechhulp, centrale inkoop en de groeiende werksturing van onderhoud door de grote leasemaatschappijen biedt onze ondernemers veel voordelen.”

“Door onze periodieke en landelijke campagnes, waarbij James Autoservice online en op de radio goed hoor- en zichtbaar is, zorgen we ook op marketinggebied voor een duidelijke meerwaarde. Naast de landelijke campagnes biedt James ook lokaal marketingondersteuning, een inhoudelijk sterke landingspagina en een eigen vestigingswebsite.”

Netwerk

Het totaal aantal vestigingen van James groeit met de nieuwe aansluitingen naar 76. Daarmee is het einde nog niet in zicht. Eric Vousten: “We hebben nog een aantal regio’s waar we sterke ondernemers zoeken die met ons samen de James-marktpositie verder willen gaan uitbouwen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3590 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.