Vijf bewoners Holland House op Equip Auto

Eurol, NRF, Kavo Part, KAWE en Ganzeboom Transmissies nemen over twee weken met een gezamenlijke stand deel aan Equip Auto. Dit Holland House staat direct tegenover de hoofdingang (stand 1H020) van de Parijse vakbeurs.

Het initiatief van de Nederlandse aftermarketleveranciers is een vervolg op gezamenlijke deelname aan de Automechanika Dubai in mei van dit jaar. Daar trokken toen overigens alleen Kawe, Kavo Parts en NRF gezamenlijk op.

Tulpenbollen

De 140 vierkante meter grote stand in Parijs heeft een Hollandse uitstraling. Bezoekers krijgen onder meer tulpenbollen mee als presentje, de huiskleur is oranje. Verder is er ruim baan voor de individuele identiteiten van de vijf leveranciers. Rond het centrale ontmoetingsplein hebben zij de ruimte om zichzelf en het productassortiment te presenteren. “Behalve dat je de kosten deelt, kun je ook profiteren van elkaars netwerken”, zegt Jeroen Beterams, coördinator marketing en communicatie bij NRF. “We attenderen relaties nadrukkelijk op de aanwezigheid van de overige deelnemers aan het Holland House. Die formule bleek op de Automechanika Dubai succesvol.”

Nieuwe locatie

Equip Auto vindt dit jaar plaats van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 oktober op een nieuwe locatie, namelijk Paris Expo Porte de Versailles. Daarmee keert de beurs terug naar het hart van de Franse hoofdstad, een wens die de afgelopen jaren door veel deelnemers werd geuit. Meer dan 1.400 exposanten uit 34 landen zijn aanwezig.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †