CSW Software heeft per 1 oktober een nieuwe directie. Oprichter Gerrit Wieberdink (63) heeft de bedrijfsactiviteiten overgedragen aan Peter Kuijpers (44, rechts op de foto) en zoon Erik Wieberdink (33).

Het familiebedrijf is bekend van garagepakket Automaat en handelspakket Trademate. Vorig jaar juli maakte de onderneming al bekend fundamentele stappen te willen zetten. In die maand trad Peter Kuijpers in dienst. “Samen met mijn nu mededirecteur Erik Wieberdink hebben wij afgelopen jaar het bedrijf geherstructureerd en de dienst- en serviceverlening verbeterd.” Speerpunten voor het duo waren een effectievere helpdesk, verbeterde stabiliteit van Automaat en Trademate en (nog) kortere lijnen naar de klant. De activiteiten zijn ondergebracht in Salos BV. De namen van de verschillende producten (Automaat, Trademate, Showmate en Wandelmaat) en de naam CSW Software veranderen niet. Waar nodig en mogelijk zal Wieberdink sr. ondersteuning blijven verlenen. Nu de officiële overdracht echter een feit is, komt hij op afstand van de dagelijkse bedrijfsvoering. De onderneming vierde in 2016 haar dertigjarig bestaan.

Werkplaats

Vorige maand lanceerde CSW Software het product  Automaat Touch. Deze compacte versie van de garagesoftware is gericht op de werkplaats. Kuijpers: “Monteurs hebben een goed en snel overzicht, voeren geen dubbel werk meer uit en hebben alles bij de hand. Een echte werkplaatsversie.”      
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties