Weer twee Requal Erkend Reparateurs

Het garageconcept Requal Erkend Reparateur van Doyen Auto Nederland heeft opnieuw twee garagebedrijven aangesloten. Het gaat om Seiger Auto’s in Deurningen en Autobedrijf De Toekomst in Vijfhuizen.

de-toekomstEigenaar Patrick Seiger heeft zijn bedrijf recentelijk verbouwd en beschikt over een compleet uitgeruste en moderne werkplaats met een trouwe klantenkring. Hij heeft zich aangesloten bij een garageconcept omdat ook hij weet dat het behouden van klanten inspanning vraagt. “Ook zeer tevreden klanten kunnen om wat voor reden dan ook uit de werkplaats verdwijnen. Daarom is het zaak zichtbaar te blijven en lokaal actief om bekend te blijven bij de automobilist in de regio.” De aansluiting bij Requal kwam tot stand via grossier Hampsink Automaterialen in Oldenzaal.

Doorloop

Autobedrijf De Toekomst beschikt over een ruime werkplaats met tien bruggen. Mede door het bandencentrum realiseert het bedrijf dagelijks een flink aantal doorgangen. Een snelle doorloop is daarom van belang. De Toekomst heeft daarom, op aanraden van het team van Star Automaterialen uit Haarlem, besloten deel te nemen aan het Requal-concept om met name op technische vlak direct een compleet pakket te hebben.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters