13 mln auto’s op Marktplaats in 13 jaar

Ruim dertien jaar na de oprichting van Marktplaats bereikt de site de mijlpaal van dertien miljoen auto-advertenties. De betreffende advertentie is een Peugeot 807, geplaatst door Ingrid Odijk uit Cothen.

Marktplaats Auto’s heeft met ruim één miljoen unieke bezoekers per maand, de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. “In de eerste jaren zagen we dat voornamelijk consumenten onderling handelden. Maar door het enorme bereik en de continue verbetering van de site, zijn we inmiddels ook een serieus verkoopkanaal voor autodealers en leasemaatschappijen”, licht Remco Armee, directeur Marktplaats Automotive, de ontwikkeling toe.

Sinds de oprichting van Marktplaats is er veel veranderd binnen de groep Auto’s. Zo voegt de handelssite al jaren gratis informatie toe aan de auto-advertenties, zoals onderhoudshistorie, NAP-check en welke garanties er gelden. Maar ook helpt de site kopers en verkopers bijvoorbeeld met online tips en een checklist.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *