15 jaar CarGarantie Nederland

De garantiespecialist CarGarantie is 15 jaar actief op de Nederlandse markt. De organisatie, met hoofdkantoor in Duitsland, behoort tot de meest toonaangevende en ervaren speciale verzekeraars in Europa en werkt in Nederland samen met diverse importeurs en tal van dealers.

De garantiespecialist beschikt over een centrum voor klantencontactprogramma’s dat dealers zowel voor het verlengen van de garantie bij nieuwe auto’s als voor de garantie van occasions, efficiënte programma’s voor het duurzaam intensiveren van de klantenbinding voorstelt. Op lange termijn zorgen ze ervoor dat klanten zich aan het autobedrijf binden; wat resulteert in hogere winsten zonder meerkosten voor de dealer.

De reparatiekosten worden binnen enkele dagen na het voorleggen van de factuur vergoed zodat het autobedrijf over het algemeen al over de fondsen beschikt nog voor het de gebruikte reserveonderdelen moet betalen. Dankzij deskundigen die in diverse deelgebieden zijn gespecialiseerd, worden de verschillende garantieprocedures – van het toekennen van een garantie tot het afwikkelen van een schadegeval – vlotjes afgehandeld.

In Nederland heeft CarGarantie officiële samenwerkingsverbanden opgezet met de importeurs van Citroën, Ford, Harley-Davidson, Honda, Kia, KTM, Mazda, Opel, Smart en Subaru.

Cijfers

Aanbod

In 2000: begonnen met garantieproducten voor nieuwe en gebruikte auto’s

In 2015: uitgebreid productaanbod: individuele garantie- en klantenbindingsprogramma’s voor nieuwe en gebruikte auto’s alsook voor motorfietsen en e-bikes.

Garantiecontracten/partners

In 2000: Een miljoen garantiecontracten in bestand en ongeveer 13.000 contractpartners

In 2015: Een bestand van meer dan 2.100.000 garantiecontracten en ongeveer 23.000 contractpartners.

Expansie

In 2000: CarGarantie in Duitsland, Switzerland en Oostenrijk vertegenwoordigd, Nederland was het vierde land van de expansie.

In 2015: inmiddels in 18 Europese landen (Duitsland, Switzerland, Oostenrijk, Nederland, Italië, Frankrijk, Luxemburg, België, Tsjechische Republiek, Spanje, Portugal, Hongarije, Slowakije, Slovenië, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Polen) en China actief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.