A2SP investeert in apps

Leverancier van automotive informatie en -communicatiediensten A2SP en App It Up zijn een exclusieve strategische samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van mobiele dienstverlening. Het gaat om de ontwikkeling van zowel zakelijke- als consumententoepassingen.

De eerste ‘app’ die voortkomt uit de samenwerking is de nieuwe versie van Kenteken Opzoeken, die inmiddels als meer dan 100.000 keer gedownload is. Via specifieke modules maakt App It Up het mogelijk voor de branche om met de consument in contact te komen.

“Als specialist in bouw van mobiele toepassingen zien wij een stijgende vraag naar automotive-applicaties voor Android en iPhone. De intensieve samenwerking met A2SP betekent voor ons direct toegang tot een breed en betrouwbaar platform voor automotive informatie en diensten”, aldus Wik Heerma, directeur van App It Up.

A2SP-directeur Jasper Steffens ziet met het toenemende gebruik van ‘apps’, dat websites steeds meer vanaf telefoons en tablets worden bezocht: “Ging men vroeger voor het gebruik van internet achter de pc zitten, inmiddels is men de hele dag online. Wij verwachten dat deze trend zich snel zal doorzetten, ook binnen de automotive sector.”

Onlangs heeft A2SP haar team flink uitgebreid met maar liefst zeven nieuwe salescollega’s, ieder met een eigen regio in de portefeuille.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.