AAS kiest voor Duurzaam Repareren

Allround Automotive Solutions (AAS) laat de komende maanden al haar vestigingen certificeren door de stichting Duurzaam Repareren. De stap wordt genomen naar aanleiding van de uitslag van een marktonderzoek.

“We willen graag een professioneel beleid neerzetten als het gaat om duurzaam ondernemen, vandaar dit onderzoek. Met de uitkomsten hebben we ons beleid gedefinieerd, wat in 2013 verder gestalte zal krijgen. De certificering Duurzaam Repareren voor zowel schadeherstel als glasherstel van de gehele keten, is onderdeel van dit beleid. Dat een grote opdrachtgever dit inmiddels als eis heeft neergelegd, brengt het alleen maar in een stroomversnelling”, aldus Nicole Spenkelink, directeur van AAS.

Onlangs heeft Aegon als eerste verzekeraar het certificaat van Duurzaam Repareren verplicht gesteld aan haar schadeherstellers. In de loop van dit jaar zullen volgens AAS meer partijen, zowel verzekeraars als fleetowners en leasemaatschappijen, dit voorbeeld volgen. “Tevens wordt de certificering door Duurzaam Repareren in toenemende mate opgenomen als eis in aanbestedingen door overheidsorganen.”

De verwachting is dat alle 66 vestigingen van AAS in het tweede kwartaal het certificatieproces succesvol doorlopen hebben.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *