Actieauto.nl nu primair voor dealers

Actieauto.nl is volledig vernieuwd, waarbij er nu vooral meer ruimte is voor dealeracties. De website richt zich nu primair op verkoopacties van dealerholdings uit de DSN Dealerholding Top-50.

“Vooral grote dealerbedrijven zijn tegenwoordig constant in de lucht met eigen verkoopacties. Daar spelen wij nu op in. Actieauto.nl vertegenwoordigt het officiële merkkanaal, acties van andere partijen komen er bij ons niet in”, aldus Clem Dickmann van conceptontwikkelaar Aumacon.

Het gaat bij het actieplatform niet alleen om acties voor nieuwe personenauto’s, ook voordelige bestelauto’s en ‘groene acties’ hebben voortaan een eigen plaats in de actiedatabase. Dickmann: “Door alle verkoopacties op één centrale plaats inzichtelijk te maken, ontvangen wij een zeer interessant publiek, dat wij op onze beurt zo snel mogelijk in contact brengen met een dealer. Anderzijds heeft de consument de zekerheid dat geen voordeelactie over het hoofd wordt gezien. Daarnaast kan er worden doorgeklikt naar de Auto Week-test van de gewenste auto, zodat men goed voorbereid het verkoopgesprek ingaat.”

Het actieplatform is een concept van Aumacon en Sanoma Media en werk samen met Autoweek.nl.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.