Aegon Schade Service voert Duurzaam Repareren in

Aegon gaat binnen zijn netwerk voor auto- en glasschadeherstel Aegon Schade Service, gebruik maken van de certificering van de stichting Duurzaam Repareren. De schadeherstellers zullen met deze certificering aan extra eisen op het gebied van duurzaamheid moeten voldoen. Aegon is de eerste verzekeraar die deze certificering gaat hanteren.

Paul Knapper, buitendienstmanager Preventie en Expertise van Aegon: “Naast de service aan onze klanten is duurzaamheid een erg belangrijk criterium voor Aegon bij het herstel van schade. Duurzaam Repareren is een uitstekend initiatief dat voortkomt uit een vraag van de branche zelf. In onze ogen heeft duurzaamheid ook niets met duur te maken, het kan juist bijdragen aan kostenbeheersing. De bij Aegon Schade Service aangesloten schadeherstellers die nog niet aan de eisen voldoen, krijgen een jaar de tijd om wel de vereiste stappen te maken.”

De stichting Duurzaam Repareren spreekt van een belangrijke stap in het duurzamer maken van de branche. Harry Filon: “Aegon is de eerste verzekeraar die zich aansluit bij de stichting en onderstreept daarmee nog eens het belang dat zij hechten aan duurzaamheid. Wij hopen dan ook dat andere verzekeraars het voorbeeld van Aegon zullen volgen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.