AHG breidt uit met ‘One Day Repair’

Schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG) gaat haar Easy2Fix-formule voor cosmetische schades uitbreiden. Naast de focus op smart repair, gaan alle herstelbedrijven binnen de keten zich aanvullend specialiseren in ‘One Day Repair’.

“Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers is het belangrijk dat we kosten in combinatie met doorlooptijden kunnen minimaliseren. Door nieuwe technologieën in de werkplaats toe te passen en een gespecialiseerd opleidingstraject te volgen, kunnen we als keten inspelen op de trends in de markt”, aldus Guus van Dreven, algemeen directeur van AHG.

Alle AHG-bedrijven krijgen vanuit de centrale een speciaal opleidingsprogramma aangeboden. Dit programma bestaat uit een procestraining en een technische training. In het procesgedeelte ligt het accent op de werkplaatsinrichting en de implementatie van innovatieve technologische middelen die het reparatieproces aanzienlijk versnellen. De technische training richt zich specifiek op het toepassen van de innovatieve technologieën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.