ALD Automotive start met consultancy

Leasemaatschappij ALD Automotive start een nieuw consultancyteam gericht op nieuwe, slimme mobiliteit in de Benelux. Een totale mobiliteitsbenadering is het uitgangspunt bij deze aanpak.

Reikt de klantbehoefte verder dan traditionele leasing, dan gaan de mobiliteitsadviseurs mee op klantbezoek samen met de reguliere accountmanager. Carel Bal, regiodirecteur ALD Automotive voor de Benelux: “Wij merken dat de klantbehoefte naar mobiliteitsadvies toeneemt. Het onderwerp staat niet alleen vaker bij bedrijven op de agenda, maar is vanwege de meer integrale benadering ervan bovenal complexer geworden. Het kunnen bieden van mobiliteitsoplossingen op maat is dan essentieel.”

ALD heeft Pierre-Yves Meert als consultant aangesteld. Meert werkte eerder als innovatieadviseur bij Athlon Car Lease, waar hij verantwoordelijk was voor diverse nieuwe mobiliteitsconcepten. Daarnaast is Arie Klut aangesteld als vertegenwoordiger.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.