De tot de Arnhemse Rupro Groep behorende ondernemingen Explora, Rema Tiptop, Oskamp, EST, Amtech Automotive, Prema en Rokafast, zien definitief af van deelname aan de nationale vakbeurs Autovak RAI die volgend jaar weer georganiseerd wordt.

De ondernemingen, die hoofdzakelijk uit leveranciers van werkplaatsapparatuur en wielservicematerialen bestaan, willen hun marketingbudget op een andere manier gaan invullen.

Bernard de Graaf, directeur Rupro Automotive: “Onze beslissing is definitief. Wij gaan ervan uit dat de economische omstandigheden volgend jaar niet aanmerkelijk zullen verbeteren. Dat zet wederom druk op de autobranche als geheel en dat heeft onmiskenbaar gevolgen voor de investeringsbereidheid van auto- en garagebedrijven. Wij denken dat er ten aanzien van de deelname aan de nationale vakbeurs Autovak, hoe spijtig we dat ook vinden, voor ons geen positieve kosten-baten-analyse te maken valt. Gezien het aantal ondernemingen binnen onze groep die in aanmerking zouden komen voor deelname aan Autovak 2013, praat je over een aanmerkelijk budget. Dat zetten we liever op een andere manier in.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties