Alex Ashmore president aftermarket TRW

TRW heeft de 43-jarige Alex Ashmore benoemd tot global vice president en general manager voor alle aftermarketactiviteiten. Hij werkt vanuit het hoofdkantoor van TRW Aftermarket in Neuwied in Duitsland.

Ashmore krijgt in zijn nieuwe functie de verantwoordelijkheid over de activiteiten van TRW’s Automotive Aftermarket in Azië en de Pacific, EMEA en Noord-Amerika. Hij bekleedde eerder binnen TRW diverse functies met steeds toenemende verantwoordelijkheid in de vakgebieden sales, marketing en inkoop. Meest recent was Ashmore algemeen directeur voor Azië en de Pacific en marketingdirecteur voor Europa.

“Omdat ik al ruim twintig jaar meedraai en in de afgelopen tien jaar lid ben geweest van het managementteam, heb ik het bedrijf zien groeien en onze ondersteuning voor klanten zien verbeteren naarmate de industrie in snel tempo veranderde. We zullen onze positie in onze Corner Module-technologieën wereldwijd blijven uitbreiden”, aldus Ashmore.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.