Alwaysbemobile eert Eurlings

The Alwaysbemobile Company neemt vrijdag afscheid van vertrekkend minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings. Ceo Luc van Bussel overhandigt Eurlings daartoe als afscheidscadeau een schilderij van de hand van schilder Jan van ’t Hoff.

Terugblikkend op Eurlings regeerperiode zegt Luc van Bussel: "Camiel Eurlings had de daadkracht om het mobiliteitsprobleem bij de naam te noemen, de uiterst dringende en noodzakelijke oplossingen te versnellen via spoedwetten en draagvlak te creëren bij autorijdend Nederland. Eurlings heeft zich persoonlijk zeer sterk ingezet om dit verkeersdrama aan te pakken en een kentering teweeggebracht in de aanpak van het probleem. De minister slaagde erin om een sense of urgency te creëren en zo het probleem te lijf te gaan."

Tegelijk met het aantreden van minister Eurlings in 2007 verscheen het boek Infarct over de naderende stilstand van Nederland. In dit boek waarschuwt Luc van Bussel van The Alwaysbemobile Company voor de gevaren van een mobiliteitsinfarct. Luc van Bussel: "Minister Eurlings heeft onze oproep meer dan eer aan gedaan. Voor het eerst is asfalt geen scheldwoord meer, maar een werkwoord. Wij zijn ervan overtuigd dat Eurlings de ommekeer ook voor de komende regeerperiode heeft ingezet. Het nieuwe kabinet zet 500 miljoen extra in om de basiscapaciteit van het wegennet sneller op het noodzakelijke niveau te krijgen. Het is goed om te zien dat onze inspanningen effect hebben. Dit schilderij is een eerbetoon aan de kracht van aftredend minister Camiel Eurlings."

dg

[responsive-video identifier=”diz9wB0E2B4″][responsive-video identifier=”diz9wB0E2B4″]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *