Amcar naar AH Autoschade Herstel

John Pikkaart, directeur van Amcar Autoschade en Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel, hebben vorige week een samenwerkingscontract getekend. Hiermee treedt Amcar toe tot het partnershipprogramma van AH Autoschade Herstel.

Pikkaart: “Amcar Autoschade is een dynamisch bedrijf waarin de relatie met de klant van groot belang is. Dankzij de aansluiting bij AH Autoschade Herstel kunnen we ons eigen karakter behouden en toch profiteren van de voordelen van een landelijk opererend merk.”

De Amcar holding bestaat al sinds 1989 en is oorspronkelijk begonnen met de verhuur van auto’s in Amsterdam. Inmiddels is het wagenpark uitgebreid tot 250 auto’s die regelmatig worden verhuurd voor onder andere reclamespots en filmproducties. In 2010 heeft Pikkaart de dienstverlening op het gebied van schadeherstel aan de holding toegevoegd.

Dinsdag 24 januari maakte The Alwaybemobile Company nog bekend dat haar schadeherstelformule ook een samenwerking heeft afgesloten met zes vestigingen van Mercedes-Benz Dealerbedrijven. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.